Nieuws

COVID-19 Nieuws

Facebook

24 maart 2020

Na het nieuws dat de evenementen tot 1 Juni afgelast zijn komt bij ons als verhuurbedrijf voor feesten en evenementen natuurlijk keihard aan. Maar dat we niet bij de pakken neer gaan zitten is uiteraard duidelijk '"WIJ ZETTEN ALLE ZEILEN BIJ".

Onze loods wordt weer tijdelijk ingericht tot zeilmakerij waar we kunnen zorgen dat na 1 juni we met nog een nog breder aanbod van tenten kunnen leveren.

Met ons team zijn we volop aan de slag om Social Distance afscheidingen te produceren (ofwel het coronazeiltje). Deze kunnen we leveren in een standaard maat of deze op maat produceren naar wens van de klant. En komen vandaag in onze webshop terecht maar u kunt uiteraard bij ons informeren naar de mogelijkheden.

Ook voor tijdelijke ruimte's en andere maatregelen gerelateerde oplossingen kunt u bij ons terecht. Wachtruimte's ,opslagtenten, extra toiletruimte enz.

Daarnaast zijn we met ons team natuurlijk ook inzetbaar in de personele dienstverlening, waar wij inzetbaar zijn voor vele werkzaamheden. Van chauffeur BE / heftruck / tractor /vrachtwagen tot alle voorkomende werkzaamheden.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, scherm en binnen